Doctor oftalmolog Marioara Pop

1
Sunt medic primar oftalmolog si din 2012 ma specialiez in fiecare zi in oftalmopediatrie.
 
Timp de 4 ani in cadrul rezidentiatului am studiat patologia adultului si nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa ma apropii de copii. Era cel mai complicat lucru sa imi imaginez ca as putea lucra cu copiii. Abia in anul 5 de rezidentiat , plecand la un stagiu de observare in cadrul Moorfields Eye Hospital din Londra, am inceput sa fiu interesata de oftalmologia pediatrica.
 
Operata de strabism la varsta de 3 ani, purtatoare de ochelari pana la varsta de 16 ani si cu amintiri inca vii despre toata experienta mea de pacient oftalmolog, apropierea de copii a venit cumva surprinzator de usor.
 
In 2014 au aparut in viata mea Tudor si Vlad. Pentru ca Vlad are probleme oftalmologice, inca o data m-am confruntat cu oftalmopediatria din perspectiva pacientului si parintelui unui copil cu patologie oftalmologica.
 
In fiecare zi invat ceva nou de la micii sau marii mei pacienti, dar si de la Tudor si Vlad. Copiii sunt fantastici si nu contenesc sa ma surprinda zi de zi. Pentru ei incerc sa fiu un medic mai bun, un parinte mai bun.
 

marioara-pop-oftalmologie-copii

Stiu si inteleg nevoia de informatie pe care o avem cu totii. Tocmai din acest motiv am deschis acest site unde voi aborda principalele probleme care pot aparea in cadrul oftalmologiei pediatrice. Incerc sa transform informatia din oftalmologie accesibila oricui!

Despre experienta mea profesionala gasiti informatii aici: CV Marioara Pop

Astept sugestiile, comentariile si intrebarile voastre!

Share.

About Author

Sunt medic specialist oftalmologie si in fiecare zi ma specializez in oftalmopediatrie. Sunt absolut convinsa ca nu a fost o simpla intamplare sa fac aceasta meserie si sa ma apropii de micii pacienti din oftalmolgie...

1 Comment

  1. Pingback: Contact Marioara Pop - Dr. Marioara Pop

Leave A Reply

oyun haberleri Nadagamkarayo bypass shell ehliyet sınav soruları