Doctor oftalmolog Marioara Pop

1

Sunt medic primar oftalmolog si in fiecare zi ma specializez in oftalmopediatrie. Sunt absolut convinsa ca nu a fost o simpla intamplare sa fac aceasta meserie si sa ma apropii de micii pacienti din oftalmolgie. Operata de strabism la varsta de 3 ani, mi-am dorit sa inteleg tainele oftalmologiei inca din copilarie iar acum mai mult ca oricand , devenind mama de gemeni ( unul din copiii mei are probleme oftalmologice ).

marioara-pop-oftalmologie-copii

Dupa cei 5 ani de rezidentiat in cadrul Spitalului de Urgente Oftalmologice Bucuresti am avut oportunitatea sa invat oftalmopediatrie la Spitalul Moorfields din Londra. Apropierea de micii pacienti a venit oarecum natural si consider ca o consultatie in oftalmopediatrie poate sa fie la fel de fascinanta si atractiva ca un joc.

Stiu si inteleg nevoia de informatie pe care o avem cu totii. Tocmai din acest motiv am deschis acest site unde voi aborda principalele probleme care pot aparea in cadrul oftalmologiei pediatrice. Incerc sa transform informatia din oftalmologie accesibila oricui!

Despre experienta mea profesionala gasiti informatii aici: CV Marioara Pop

Astept sugestiile, comentariile si intrebarile voastre!

Share.

About Author

Sunt medic specialist oftalmologie si in fiecare zi ma specializez in oftalmopediatrie. Sunt absolut convinsa ca nu a fost o simpla intamplare sa fac aceasta meserie si sa ma apropii de micii pacienti din oftalmolgie...

1 Comment

  1. Pingback: Contact Marioara Pop - Dr. Marioara Pop

Leave A Reply